MECHELEN – BMW Juma Mechelen kan terugblikken op een succesvolle passage van Open Coffee Mechelen On Tour. Opnieuw mocht deze succesvolle netwerkformule van 8 tot 10 uur ’s morgens rekenen op meer dan 75 nieuwsgierige aanwezigen.

Sedert kort is er bijna elke maand een ander bedrijf uit Mechelen gastheer van het netwerkevent Open Coffee Mechelen On Tour. “Ik ga telkens op zoek naar bedrijven met een mooie locatie en eenzelfde visie, die dan ook met plezier meewerken aan dergelijke stimulerende initiatieven”, zegt Dave Cools, host van Open Coffee Mechelen en medewerker van UNIZO Provincie Antwerpen. “De Open Coffees staan bekend voor hun lage drempel en gemoedelijke sfeer”, aldus Dave Cools. “Je vindt er zowel doorwinterde netwerkers als nieuwkomers, ervaren zaakvoerders en managers.”

Gastheer Juma had de mobiele koffiebar van DELICAF ingeschakeld om alle bezoekers te verwennen met een heerlijke kop koffie of thee. Verder konden de vroege vogels genieten van ontbijtkoeken en vers fruit. “Het was een ongelooflijk succes en fijne ervaring, zeker voor herhaling vatbaar”, aldus Jakob Mignon, Fleet Manager van de Juma BMW & MINI concessies in Mechelen en Leuven. “Zelf ben ik een frequent bezoeker van Open Coffees in de buurt. Dit is voor ons een geweldige gelegenheid om in contact te komen met een mix van enthousiaste lokale ondernemers”.

Ook Juma Concessiehouder Gunter Van Lent is enthousiast over de formule en de opkomst: “Dave en Jakob werkten al eerder succesvol samen aan events op KV Mechelen en in Lamot. Ik had dan ook alle vertrouwen in de goede afloop wanneer deze twee rasechte netwerkers de handen in elkaar sloegen.”

Gastlocatie met ambitie

Gunter Van Lent gaf aan dat Juma graag gastlocatie is voor dergelijke bruisende initiatieven. “Door onze modellenmix en fiscaal zeer gunstige aandrijfsystemen kunnen wij op veel interesse van bedrijven rekenen. En het is voor al deze ambitieuze bedrijven dat wij elke dag met zo veel plezier klaarstaan. We vinden het fantastisch om te kunnen meewerken aan een sterk Mechels netwerk en samen met de Mechelse bedrijven te kunnen groeien.”