MECHELEN/LIER – Benny Boydens draagt de leiding van teambuildingspecialist Ontpop over aan zijn echtgenote Julie Thissen. Benny slaat professioneel een heel andere richting in.

Ontpop is gespecialiseerd in teambuildings in Mechelen en Lier en is ondertussen goed voor meer dan 10.000 deelnemers aan verschillende activiteiten. Tot nu toe werd het bedrijf geleid voor Benny Boydens, maar daar komt verandering in. Vanaf 1 oktober komt de leiding van het bedrijf in handen van Julie Thissen (32), de echtgenote van Benny.

Benny Boydens (37) heeft ervoor gekozen een heel andere richting uit te gaan met zijn carrière. Hij gaat aan de slag bij de lokale politie van Antwerpen. “Maar ik heb er alle vertrouwen in dat Julie met Ontpop de komende jaren verder voor een positieve noot zal zorgen in Mechelen en omstreken met verschillende leuke teambuildingsactiviteiten”, zegt Benny Boydens.

Meer stadsspelen

“Momenteel hebben we een paar mooie producten zoals de stand up paddle, onze Mechelse Chocoladewandeling en onze escape game, ontwikkeld samen met Technopolis. Dit samen met de andere 12 activiteiten maakt dat we toch zeker een jaartje met deze producten verder kunnen. Toekomstgericht zal Julie vooral het aanbod stadsspelen uitbreiden, en eveneens het aanbod van activiteiten die indoor plaatshebben.”