MECHELEN – Op 14 december organiseert Jong Voka Mechelen voor de eerste keer zijn Nacht van de Jonge Ondernemer. Die gaat door in Winterbar Mirage op de Mechelse Grote Markt waar de organisatie al voor de derde keer neerstrijkt.

Jong Voka Mechelen profileert zich al jaar en dag als inspirerend platform voor jonge zaakvoerders en kaderleden uit de Mechelse regio die hun ondernemerschap willen uitbouwen. Met de eerste Nacht van de Jonge Ondernemer zet het de verdiensten van zijn publiek naar de buitenwereld in de verf.

In het negende werkingsjaar in de huidige vorm spreekt Jong Voka Mechelen reeds 350 leden aan. “Al dit ondernemend talent verdient het om voor zijn harde werk in de kijker te staan en tegelijk ook even stoom af te laten”, zegt Ilse Mertens, voorzitter van Jong Voka Mechelen.

Op z’n Italiaans

Tijdens de Nacht van de Jonge Ondernemer zal jong ondernemend Mechelen dan ook tonen waarvoor het staat. “In een stijlvolle setting, maar vooral op een aangename en spontane manier, zetten we met collega’s en vrienden de feestdagen goed in”, aldus Ilse Mertens. “Het wordt een spetterende avond in Italiaanse sfeer, gevuld met bubbels en Italiaanse gerechten, en gekruid met het nodige spektakel.”

Voor dat spektakel zorgen onder andere DJ’s C-Man en Kolumbus, vergezeld door liveviolist Renato Màrquez. Deze laatste was onder meer al te bewonderen op Tomorrowland.