MECHELEN – In Lamot Mechelen ontvangt de Mechelse reisorganisatie Joker zondag 12 november ruim 1500 Canada-fanaten voor een reisbeurs rond dit land. Onlangs was er ook al een succesvolle Reisbeurs USA met meer dan duizend belangstellenden.

Jeroen Vincken, commercieel manager van Joker: “Met deze thematische beurzen komt Joker tegemoet aan de vraag van reizigers naar gespecialiseerde informatie, gebracht door experten. Meer dan 35 jaar ervaring in de reissector leert ons dat oktober en november de beste maanden zijn om een reis naar de Verenigde Staten tijdens de populaire vakantieperiodes te boeken. Dan ben je zeker dat je nog een betaalbare vlucht hebt én is er een grote keuze aan accommodatie en huurwagens. En is er gegarandeerd nog plaats in de groepsreizen naar deze regio. Daarom hielden we onlangs de reisbeurs USA in Lamot.”

Campers

Voor deze beurs waren meer dan 1.000 inschrijvingen. “Er was veel interesse voor het westen van de USA, vooral de grote gekende parken. Het evenement rond Canada zal nog meer volk trekken. Hier is vooral de formule om zelf met een huurwagen of camper te rijden erg populair, zowel in het westen van Canada met de Rocky Mountains en Vancouver als in het oosten van Canada met Montreal, Toronto en Quebec. We brengen ook een voorbeeld van een camper mee naar het event. Onze bezoekers kunnen dan meteen zien hoe zo’n voertuig werkt.”

De Joker-klanten hebben een sterke interesse in natuurbeleving. “Maar ze combineren dat ook graag met enkele dagen in de bekende steden.”