DistrilogbeursHet gaat Distrilog Group voor de wind. De logistieke dienstverlener neemt deze maand 11.000 m² extra ruimte in op de site in Breendonk. “Onder meer door de uitbreiding hebben we 25 vacatures voor extra werknemers, en die hopen we in te vullen via een jobbeurs”, zegt Bryan Beutels, Business Development Manager van Distrilog Group.

“In het verleden hebben we ook al getracht personeel aan te trekken via een jobbeurs, en dat was een heel positieve ervaring. Daarom doen we het nu opnieuw. We zoeken een tiental chauffeurs CE, ongeveer evenveel magazijniers en ook nog enkele ploegbazen en twee kaderleden.”

De jobbeurs van Distrilog Group heeft plaats op 17 januari op de site Willebroek, Koningin Astridlaan 16, naast de A12. De beurs start om 10 uur en loopt tot 14 uur. “Zo’n beurs is meer laagdrempelig dan bijvoorbeeld solliciteren via een website of een brief. Iedereen die zich die dag aanmeldt, krijgt een introductiegesprek en meestal wordt snel duidelijk of wij en de kandidaat-werknemer op dezelfde lijn zitten. Die persoonlijke aanpak heeft in het verleden vruchten afgeworpen. We hebben er heel goede medewerkers mee gevonden, en dat ligt in de logistieke sector niet altijd voor de hand.”

Distrilog Group stelt in België meer dan 900 mensen waarvan ruim 260 chauffeurs tewerk verspreid over 8 logistieke sites.