MECHELEN – IT-bedrijf JIDOKA, met kantoren in de Mechelse Motstraat en op de Hasseltse Corda Campus, zet nieuwe stappen om de sterke groei in goede banen te leiden. Met Christopher Verhulst wordt een ervaren professional binnengehaald die als Chief Strategy Officer de ambitieuze toekomstplannen voor de lange termijn moet uittekenen en implementeren.

Het Japanse begrip JIDOKA staat voor automation with a human touch. Het gelijknamige IT-huis groeit razendsnel. De visie van de onderneming, gestoeld op het uitvoeren van maatprojecten met eigen mensen, slaat erg aan bij bestaande en nieuwe klanten. Dit heeft in 4 jaar tijd geleid tot een uitbreiding van het team tot 30 professionals.

Organische groei stroomlijnen

Om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen, wordt het managementteam versterkt met Christopher Verhulst. Hij krijgt als Chief Strategy Officer de taak om de visie van het management te vertalen naar strategische krijtlijnen en operationele doelstellingen, die de organische groei van JIDOKA moeten stroomlijnen voor de lange termijn.

“De strategische keuze om Christopher aan boord te halen, zal onze verdere groei alleen maar ten goede komen”, zegt Patrick Hellemans, CEO van JIDOKA. “Met zijn kennis en ervaring kunnen we onze filosofie trouw blijven en gestaag onze toekomstplannen gestalte geven.”