JEUDI: afterwork fun en netwerken in Carré

jeudiJEUDI geeft op 8 september de aftrap voor het nieuwe seizoen in de Willebroekse dancing Carré met zijn Back to Work-editie. De succesformule blijft op wat kleine optimalisaties na identiek:  een afterwork event dat bedrijven in de spotlights zet tijdens een feestelijke en ontspannende avond met focus op netwerking. Het doelpubliek? 25+ en dynamische professionals.

“Eigenlijk willen we ons met JEUDI differentiëren door zo normaal mogelijk te doen”, stelt organisator Hans De Smedt. “Klinkt contradictorisch? Wel, andere concepten positioneren zich steeds extremer en uitzonderlijker. Vandaar de nood aan een leuke en toegankelijke afterwork met – zoals wij dat noemen – gezond dansamusement dat garant staat voor veel ambiance.”

“Dit concept genereert ook zeer kwalitatieve afterworkers: een publiek dat niet al te vaak meer op stap gaat, maar nog eens een toffe avond wil beleven. Eentje die vroeg start zodat de deelnemers daags nadien fris op het werk kunnen verschijnen. Dankzij deze fijne bezoekers zien vele bedrijven JEUDI dan weer als het ideale platform om hun producten, brands of services te activeren. Kortom, voor alle partners én klanten betekent JEUDI good times after business. “