JCI Mechelen houdt Open Vormingsdag

De commissie die de Open Vormingsdag in goede banen leidt.

De commissie die de Open Vormingsdag in goede banen leidt.

JCI Mechelen houdt op zaterdag 28 november voor de vierde keer een Open Vormingsdag. De Mechelse afdeling van de organisatie die zich richt op jonge ondernemende mensen biedt in samenwerking met JCI Vlaanderen en Training Institute Flanders (TIF) een brede waaier aan vormingen aan. Om de drempel zo laag mogelijk te leggen, is de prijs van de vormingsdag scherp gehouden.

Een greep uit het aanbod: Body language@work, Insights, Assertiviteit en Netwerken. Bovendien wordt ook de gloednieuwe Salestraining voorgesteld.

“Onze partners bieden een opleiding Prezi (presentatie software), Loopbaanbegeleiding, Change management en Business model canvas aan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot C.V.-screening en deelnemers kunnen een professionele profielfoto laten nemen. Deze Open Vormingsdag is het resultaat van de belangeloze inzet van de vrijwilligers van JCI Mechelen. Onze leden steken graag de handen uit de mouwen om een project te ondersteunen dat ondernemerschap in al zijn facetten stimuleert”, aldus coördinator Filip Vandeweyer.

“Wij mikken op een publiek van zowel JCI-leden als niet-leden. Vandaar de benaming Open Vormingsdag. In het bijzonder zijn de studenten van Thomas More Mechelen meer dan welkom, aangezien de vormingsdag plaatsvindt op Campus De Vest.”

JCI (Junior Chamber International) is een internationale niet-gouvernementele organisatie met VN-accreditatie, die zich richt op jonge ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar. Met deze trainingen wil de organisatie bijdragen tot persoonlijke groei en beter leiderschap.