Antwerpsestraat in Lier.

Antwerpsestraat in Lier.

JCI Lier wil het potentieel van de winkelstraten in Lier, en dan vooral de Antwerpsestraat en omgeving, onder de aandacht brengen. De vereniging ondersteunt dit met haar nieuwe project Pop-Up Lier.

Binnen dit project wil JCI Lier enkele panden voor een week ter beschikking stellen van ondernemers en verenigingen die dit als (start)platform kunnen gebruiken. De Pop-Up week is gepland van 6 tot en met 15 mei.

Sinds de lancering van dit project zijn diverse pandeigenaars, makelaars en geïnteresseerde ondernemers al komen aankloppen, maar geïnteresseerden kunnen nog steeds contact opnemen met JCI Lier om tijdelijk een (deel van een) pand in te vullen.

De bedoeling is om het potentieel van de winkelstraten in Lier te onderstrepen, de diensten en/of goederen van ondernemers en verenigingen in de kijker te zetten, meer volk op de been te brengen in Lier en eventuele opbrengsten te schenken aan een goed doel.

De Stad Lier steunt dit project en is tevreden met JCI Lier als structurele partner in de Pop-Up week. De stad blijft verder werken aan kernversterking via diverse acties en doelgerichte maatregelen.