JCI Lier begint onder voorzitterschap van Kenneth De Decker vol goesting en plannen aan het nieuwe werkjaar. Voor 2017-2018 is gekozen voor het thema #fallforward: durf een uitdaging aan te gaan en grenzen af te tasten.

“Straffe opleidingen met een correct budget behoren tot de meest opvallende onderdelen van ons nieuwe werkingsjaar”, zegt voorzitter Kenneth De Decker. “De Business Classes worden gevuld met vijf opleidingen, die binnenkort bekend gemaakt worden. Er worden ook heel wat business-projecten gelanceerd, zoals Jobmatch 2018, een jobbeurs met een traject omtrent jeugdwerkloosheid in Lier en een business- en netwerkavond met inspirerende keynote.”

Sterke groei

Dankzij de sterke groei van de laatste jaren heeft JCI Lier een grote kern van actieve (kandidaat-)leden en  geïnteresseerden. “Het succesvolle congresweekend Zimmervation in juni jl zorgde voor een extra boost.”

De link met de Lierse gemeenschap is nooit ver weg. Er staan drie projecten op stapel die een meerwaarde hebben voor de stad Lier. “Enkele mogelijkheden zoals het opruimen van het park of het opknappen van een woonst voor een gezin met minder financiële slagkracht worden binnenkort voorgesteld aan de leden.”