Jarige Ronde Tafel Mechelen houdt opnieuw fundraiser

Voorzitter Christophe Deprez van Ronde Tafel Mechelen met schepen Walter Schroons.

Voorzitter Christophe Deprez (The Gin Gents) van Ronde Tafel Mechelen met schepen Walter Schroons.

De Ronde Tafel Mechelen heeft dit weekend zijn duizendste vergadering gehouden. Dit jaar bestaat de Mechelse afdeling ook 50 jaar. Dat werd uiteraard gevierd met een ontvangst op het stadhuis en een gala. De jarige Ronde Tafel Mechelen organiseert op 27 mei opnieuw zijn fundraising event Mechelen Leeft!.

Deze editie van Mechelen Leeft! vindt plaats in Kasteel Tivoli in Mechelen. Bedoeling van dit B2B-evenement is fondsen te verzamelen om bij te dragen aan de sociale behoeften in onze maatschappij. Daarvoor doet Ronde Tafel Mechelen ook een beroep op sponsoring van bedrijven. Sponsors voor het evenement zijn nog steeds welkom.

Dit zijn de goede doelen die Ronde Tafel Mechelen dit jaar steunt: De Regenboog, Borgerstein, Sjarabang, De Kampenhoeve, Special Olympics, Villa Clementina,  NONA en Anvasport.

De Ronde Tafel is een mannenclub die de vriendschap onder jonge mannen in het kader van hun beroeps- en sociale bezigheden wil bevorderen. Zowel op burgerlijk als op beroepsgebied worden idealen nagestreefd.