lekkerGezond eten, maar vaak op kantoor en tussen meetings en bergen dossiers in, is niet eenvoudig. Christophe Kemel, verantwoordelijke bij Burgers & Booze, heeft daar samen met twee kompanen, Win Lai en Abdel Er-Rasta, iets op gevonden. Samen zijn ze in de Mechelse deelgemeente Heffen van start gegaan met Jarheads. Lekkers in een bokaal wordt bezorgd waar u wilt, in de regio Mechelen, Brussel en Antwerpen.

Jarheads levert gezonde biologische salades, soepen en springrolls in recycleerbare jars, elke dag vers. De gevulde glazen jars zitten vol lekkers en maken gezond eten overal mogelijk: in de trein, op kantoor of op een bankje in het park. Bovendien is de verpakking volledig recycleerbaar. Gedaan dus met plastic of kartonnen bakjes.

Vers en gezond is de eerste prioriteit, en het menu biedt voor iedereen wat wils, van thai beef tot pulled pork, lekkere zalm of heerlijk veggie en zelfs vegan. De jar zelf kan worden terugbezorgd  bij een volgende levering, of de klant kan de leuke jar ook gewoon bijhouden. Alle groenten zijn biologisch geteeld, en het meegeleverde bestek is volledig composteerbaar. Alle informatie ivm allergieën (gluten, noten…) staat vermeld op het menu op de website.

Zoals elk bedrijf dat met verse voeding werkt, heeft Jarheads op het einde van de dag ingrediënten over. Weggooien van verse voeding is voor een biologisch georiënteerd bedrijf als Jarheads geen optie, vandaar de keuze om minderbedeelden te helpen met wat over is. Van het teveel wordt soep gemaakt die wordt gedoneerd aan Dakant of vzw Daklozenhulp Antwerpen.

Bestellen van een Wacky Mac Pasta Salad, een Oxhart Samourai, een Superfood Dream of nog meer lekkers, kan op werkdagen via mail of via de website.