Fraikin Benelux, verhuurder van industriële en commerciële bedrijfsvoertuigen, heeft Jan Van de Perre benoemd tot CEO. Van de Perre zal direct rapporteren aan Olivier Fossion, international chief operating officer van Fraikin.

Van de Perre heeft veel ervaring in de autosector. Hij werkte onder andere als general manager bij Hyundai, Iveco en Europcar.

Tussen 2002 en 2004 was Van de Perre countrymanager van Daewoo België. Hij was general manager bij Chevrolet België tussen 2005 en 2006.

In 2007 ging hij aan de slag bij de Groep Mitsubishi & FUSO als CEO van het filiaal België-Luxemburg en werd daarna benoemd tot CEO van Beherman Motors (Bornem) in 2012. In 2014 nam hij de functies over van de General Manager in NV RELEX.

Pierre-Louis Colin, directievoorzitter van de Fraikin-groep, over de benoeming van Van de Perre: “Wij zijn bijzonder verheugd dat Jan de leiding van Fraikin Benelux op zich neemt. Ik ben ervan overtuigd dat hij de commerciële ontwikkeling van Fraikin in België, Nederland en Luxemburg zal kunnen voortzetten en versnellen zodat we ook op deze markten een leidende positie kunnen innemen.”