Vlnr Algemeen directeur van Voka-KvK Mechelen Frédéric Achten, voorzitter John Alpaerts en zijn opvolger Jan Scheirs. Foto Joren De Weerdt.

Vlnr Algemeen directeur van Voka-KvK Mechelen Frédéric Achten, voorzitter John Alpaerts en zijn opvolger Jan Scheirs. Foto Joren De Weerdt.

De derde editie van Exclusive@Voka staat op woensdag 23 maart volledig in het teken van de voorzitterswissel bij Voka – Kamer van Koophandel Mechelen. John Alpaerts geeft woensdag tijdens de algemene vergadering officieel de fakkel door aan Jan Scheirs. Aansluitend is er exclusief voor Voka-leden en stakeholders Exclusive@Voka in het Lierse Hof van Beatrijs. In verband met de terreuraanslagen is er overleg met de politie.

Vijf jaar lang is Lierenaar John Alpaerts voorzitter van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen geweest, en hij geeft de titel door aan Jan Scheirs van VSE Technologies uit Heist-op-den-Berg. Speciaal voor die gelegenheid vindt Exclusive@Voka plaats in zijn thuisstad Lier. Het Hof van Beatrijs zorgt daarenboven voor een schitterend en exclusief decor.

Tijdens Exclusive@Voka wordt ook het jaarboek 2015, met groeien door leren als rode draad voorgesteld. Na een keynote van Minister van Staat Herman De Croo krijgen enkele studenten een prijs uitgereikt. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door Night’N Gale. Nationaal Voka-voorzitter Paul Kumpen zakt naar Lier af voor het slotwoord.