Ixor zet KMO’s op Doccle

Ixor_Doccle_KMO_graphicsDankzij het Mechelse Ixor kunnen KMO’s nu ook gebruik maken van Doccle. Doccle en zijn technische partner Ixor hebben een akkoord gesloten, waardoor Ixor de KMO’s snel en veilig verbindt met het Doccle platform. KMO’s kunnen dan facturen verzenden naar de digitale Doccle brievenbus van hun eindklanten. Voor talloze eindklanten is dit hun persoonlijke digitale administratieplek waar ze facturen beheren en meteen kunnen betalen.

Voor de KMO’s is de verbeterde dienstverlening naar hun eindklanten een belangrijke drijfveer om voor Doccle en Ixor te kiezen. Maar de KMO-sector zelf ziet ook heel wat voordelen. Factureren via Doccle bespaart de KMO’s heel wat tijd en administratiekosten. De handige Doccle omgeving, met betaalfunctie en steeds mobiel toegankelijk, zorgt voor sneller betaalde facturen. Ixor heeft eerder Telenet, CM en Acerta mee op Doccle geplaatst, en is nu helemaal klaar om veel KMO’s op Doccle te zetten. Om het goede voorbeeld te geven, is Ixor nu reeds zelf op Doccle … onder de naam IxorTalk!

Ixor is een Vlaams softwarebedrijf en Internet of Things (IoT) specialist met meer dan 60 gedreven werknemers. Het bedrijf kent een stevige groei in België en omringende landen. Naast uitdagende softwaretoepassingen ontwikkelt Ixor heel uiteenlopende Internet of Things toepassingen. Door het verbinden van sensoren, mobiele toestellen, cloud apps, geolocalisering en andere technologieën slaagt Ixor erin waardevolle toepassingen te creëren waarmee bedrijven nieuwe inkomstenmodellen kunnen realiseren. Met IxorTalk heeft Ixor een platform ontwikkeld voor het eenvoudig in real time monitoren, aansturen en beheren van installaties. De IxorTalk software en hardware dringt door in tal van Smart Cities sectoren zoals Dynamic Public Transport, Parking Guidance, Vehicle & Driver Monitoring, Airport Infrastructure, Energy & Utilities en Healthcare.