Investpro start bouw op voormalig oefenveld Racing

schorsmolenInvestpro uit Heffen is gestart met de werken voor het project Schorsmolen aan de Schorsmolenstraat in Mechelen. Het nieuwbouwproject omvat twee residenties: Residentie Schorsmolen met 24 wooneenheden en Residentie Korenmolen met 22 wooneenheden. Het project wordt opgetrokken op een voormalig oefenterrein van Racing Mechelen.

Het project wordt gerealiseerd in twee fasen: eerst wordt Residentie Schorsmolen gebouwd, daarna Residentie Korenmolen.

In het woonproject wordt een mix aangeboden van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, van 70 m² tot 125 m², met elk een ruim terras. De appartementen op het gelijkvloers hebben een privétuin, en op de derde verdieping bevinden zich negen penthouses.

Ondergronds bevinden zich 58 autostaanplaatsen, fietsenstallingen en de technische lokalen. Ook gelijkvloers zijn er extra parkeerplaatsen en een fietsenberging. De verdiepingen van de residenties zijn bereikbaar via een lift.

Het energieverbruik in de appartementen wordt binnen de perken gehouden dankzij de nodige aandacht voor akoestiek, isolatie, ventilatie, het gebruik van duurzame materialen en de toepassing van vloerverwarming.

Wie kiest voor Residentie Schorsmolen of Korenmolen woont vlakbij het bruisende stadsleven van Mechelen, maar de locatie is vlot bereikbaar. Het treinstation van Mechelen ligt op fietsafstand, er zijn bushaltes op de hoek, en de op- en afrit van de E19 richting Brussel en Antwerpen is ook niet ver.

Investpro heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector, en is al ruim 20 jaar actief in vastgoedontwikkeling, zoals nieuwbouw op greenfields, inbreidingsprojecten in stadscentra en zelfs herbestemming van kerkgebouwen (het Mechelse kerkhotel Martin’s Patershof is een project van Investpro).

Investpro behoort tot een familiale groep, samen met aannemersbedrijf IBO NV, staalconstructiebedrijf IMW en Golfcentrum Puurs.