De avonturentoren in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom steekt in een nieuw jasje. Na een uitslaande brand in augustus 2016 is organisatie Intense, dat de toren via erfpacht uitbaat, niet bij de pakken blijven zitten. De vernieuwde avonturentoren wordt op 21 en 22 januari feestelijk heropend. Dan kan iedereen alle activiteiten gratis uittesten.

Het indoor hoogteparcours werd aangepast en de klimmuur vervangen door een indoor via ferrata, die door haar creativiteit en speelse opzet uniek is in Europa. Het interieur kreeg, samen met de bar en de zitruimte, een grondige facelift. Deze stralen nu gezelligheid, sfeer en avontuur uit. Door een verwarmingsinstallatie en aangepaste verlichting kan Intense nu ook tijdens de winterperiode activiteiten organiseren. Wim Maes, één van de zaakvoerders van Intense: “We focussen vanaf nu op recreatieve activiteiten die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Klimsessies kun je bij ons niet volgen, er is immers geen klimmuur meer. We werken pakketten op maat uit voor groepen, scholen en bedrijven.”

Voor Provinciaal Recreatiedomein De Schorre zijn de activiteiten van Intense een enorme troef. Bruno Peeters, gedeputeerde bevoegd voor sport en recreatie- en groendomeinen: “We zijn heel blij dat Intense na een grondige make-over opnieuw van start gaat. De Schorre is nu de locatie bij uitstek voor een vergadering of brainstorm in combinatie met teambuildings en sportdagen.”