Insilencio geeft vertrouwen aan Volvo Vermant

insilencioVolvo Vermant, met vestigingen in Mechelen, Reet en Bornem, heeft een knap order binnengehaald. Het snel groeiende Mechelse communicatiebureau Insilencio had nood aan een nieuw wagenpark. Volvo Vermant kreeg het vertrouwen om het team van Insilencio te voorzien van dynamische wagens, die volledig passen bij het DNA van het bedrijf.

De eerste vijf Volvo’s V40 werden onlangs met enthousiasme in ontvangst genomen. Ook de komende vier jaar zullen alle bijkomende wagens geleverd worden door Volvo Vermant. Om hoeveel wagens het in totaal zal gaan, is nog niet bekend. “Dat zal de toekomst uitwijzen”, aldus een woordvoerder van Vermant.

Het bureau Insilencio is gespecialiseerd in employer marketing. Het helpt bedrijven als bpost, Janssen, Ordina en Alken-Maes een sterk werkgeversimago uit te bouwen. Zelf wil het ook een sterke werkgever zijn, waar alle collega’s gemotiveerd samenwerken. Een pittige bedrijfswagen hoort daarbij.

“Ik wens alle medewerkers van Insilencio vele jaren van veilig rijplezier toe”, besluit Nils Lemmens, de commercieel adviseur die de transactie begeleidde.