Innovatiecongres Made in Kempen

MadeinKempen LIVEOp donderdag 19 november brengt Made in Kempen de Kempense ondernemers opnieuw samen voor een namiddag vol boeiende verhalen en ongedwongen netwerken. Na een succesvolle eerste editie strijkt Made in Kempen Live ditmaal neer in de Turnhoutse CAC Mercedes-Benz garage.

Digitaal ondernemersplatform Made in Kempen organiseert live congressen om haar community, die bestaat uit Kempense decision makers, bedrijfsleiders en kaderleden, samen te brengen. Dat creëert niet enkel een unieke gelegenheid om bij te leren van collega-ondernemers uit de regio. Deelnemers kunnen tevens ervaringen uitwisselen en duurzame connecties leggen. Een overheerlijk walking dinner geïnspireerd op de Kempense keuken maakt het plaatje compleet.

Zonder innovatie geen toekomst? Dat beamen de vier topsprekers op het congres dat volledig in het teken van innovatie zal staan. Stuk voor stuk brengen de sprekers een inspirerend verhaal over dit thema.

Luc Thys, directeur Marketing en R&D van Soudal, trekt het congres op gang met zijn case over innovatie als motor voor groei. Daarna licht straffe madam Christ’l Joris, voorzitster van o.a. Agoria, Rode Kruis Vlaanderen en ETAP Verlichting, de bedrijfsstrategie toe van ETAP waar innovatie één van de belangrijkste pijlers is.

Vervolgens vertelt Innovatiegoeroe Kurt Peys van het Innovatiecentrum hoe het financieel haalbaar is om te vernieuwen binnen KMO’s. Tom Aelbrecht, hoofd van het Janssen Campus Office van Janssen Pharmaceutica, sluit af met twee thema’s: open innovatie en duurzaamheid.

De presentatie ligt in handen van comedian Steven Gabriels, die onlangs het Made in Antwerpen Live evenement nog met succes van een vleugje humor voorzag. Op die manier garanderen we een losse en luchtige sfeer.

Bekijk het volledige programma en reserveer je plaats hier.