Johan Cattersel. Foto inno.com

Sinds 18 september staat een nieuwe CEO aan het hoofd van ICT-strategieadviesbureau inno.com uit Beerzel. Johan Van Looy volgt Johan Cattersel. Deze laatste zal als Executive Chairman de lagetermijnstrategie van inno.com verder zal uitbouwen.

Johan Cattersel koos zijn opvolger uit eigen rangen. Johan Van Looy heeft al meer dan zestien jaar inno.com ervaring, waarvan vier jaar in het management.

“Ik ben verheugd dat ik de fakkel van Johan mag overnemen. Mijn missie voor de komende jaren is om de fundamenten van inno.com nog meer te versterken en in deze erg concurrentiële markt met internationale spelers de referentie bij uitstek te worden op het vlak van bedrijfsarchitectuur,” zegt Johan Van Looy.

Johan Cattersel: “Johan Van Looy kent het bedrijf als geen ander en is dan ook uitstekend geplaatst om als nieuwe kapitein ons schip de volgende twee à drie jaar richting dertig procent kwalitatieve groei te laten varen.”

Master

inno.com is de laatste jaren uitgegroeid tot Europese marktleider in bedrijfsarchitectuur. De onderneming helpt andere bedrijven om gerichte ICT-strategieën uit te tekenen voor een succesvolle digitale transformatie. Heel wat grote bedrijven uit alle sectoren behoren tot hun klantenportefeuille.

inno.com heeft naast zijn core business nog het inno.com Institute. Met deze internationaal geaccrediteerde Master of Science in Enterprise Architecture is inno.com het enige privébedrijf in Europa dat een erkend masterdiploma mag uitreiken.

“Onze constante focus op innovatie en bijzondere samenwerking met de academische wereld blijven succesfactoren. We hebben dan ook de ambitie om het inno.com Institute verder uit te bouwen, waarbij naast opleidingen ook andere initiatieven zullen worden ontwikkeld. Concreet wordt gedacht aan het inrichten van stagemogelijkheden om jong talent versneld op te leiden om na twee jaar inno.com certified Enterprise Architect te worden. Hiermee willen we op een structurele manier meewerken om het tekort aan Enterprise Architecten in de markt te helpen oplossen”, geeft Cattersel mee.

Johan Cattersel zal zich bezighouden met de ambitieuze groeiplannen op internationaal vlak. “We zijn met inno.com nog maar 1 procent van wat we kunnen en willen worden. Momenteel zijn we een aantal andere markten aan het onderzoeken om onze activiteiten te internationaliseren. Onze noorderburen komen het meest in aanmerking, maar we sluiten andere landen absoluut niet uit.”