Inge Smidts van Telenet naar Liberty Global

Inge SmidtsInge Smidts, Senior Vice President Residential Marketing van Telenet, gaat vanaf 1 september aan de slag als Chief Marketing Officer bij Liberty Global, het Amerikaanse moederbedrijf van Telenet. Jeroen Bronselaer, de huidige Vice President Product Entertainment, wordt de nieuwe Senior Vice President Residential Marketing van Telenet. Hij wordt tevens lid van het Senior Leadership Team. De benoeming van Inge Smidts toont volgens Telenet nog maar eens aan dat Telenet-talent hoog aangeschreven staat in de internationale kabel- en telecomwereld.

Inge Smidts zal bij Liberty Global de stem van de klant vertalen in relevante klantvoorstellen en alle Liberty Global-afdelingen helpen om de beste connectiviteit, entertainmentproducten en services in hun markten aan te bieden.

John Porter, CEO van Telenet: “De promotie van Inge Smidts is een eerbetoon aan alle Telenet-talent en is een blijk van waardering voor onze succesvolle strategie. Onze nauwe banden met een internationale groep zoals Liberty Global scheppen fantastische kansen voor onze mensen. Samen met haar ervaren team slaagde Inge erin om briljante succesproducten als King en Kong, Whop en Whoppa, Play en Play More en – deze maand nog – Play Sports te lanceren. Ik wil Inge graag bedanken voor haar onvermoeibare inspanningen om Telenet uit te bouwen tot een innovatieve, klantgerichte onderneming.”

Jeroen BronselaerJeroen Bronselaer volgt Inge Smidts op bij Telenet. John Porter: “Jeroen is een uitstekend manager met een stevige staat van dienst in de mediabranche en een sterke persoonlijkheid. Hij zal Telenet naar het volgende niveau van geconnecteerd entertainment loodsen. Ik wens Jeroen veel succes met zijn nieuwe uitdaging.”

Deze benoemingen gaan in voege vanaf 1 september. Inge Smidts blijft vanuit Mechelen werken.