ING-workshop voor starters en groeiers

starterVier inspirerende ondernemers getuigen op 28 april in het bedrijvencentrum De Malt (Silo’s) in Boortmeerbeek over e-commerce en succesvol ondernemen tijdens de ING-workshop voor jonge en groeiende ondernemingen.

“De kracht van dit event zit vooral in de praktijkgetuigenissen van succesvolle ondernemers”, zegt Paul Van Eetvelt, regiodirecteur Mechelen van ING Belgium. “Zij spreken over hun ervaringen, successen en problemen, en tevens staan we stil bij de vele uitdagingen rond e-business: betaalsystemen, online marketing, advies & consultancy. Tot slot eindigen we met een networkdrink waarop starters en beloftevolle zaakvoerders hun professionele ervaringen kunnen uitwisselen.”

Jan Scheirs, zopas benoemd tot voorzitter van Voka-Kamer van Koophandel Mechelen en CEO van lasspecialist VSE-Technologies uit Heist-op-den-Berg, getuigt over succesvol en creatief ondernemen.

Peter T’Hooft van Inxco, marketingspecialist voor groeibedrijven, reikt zes blokken aan om online-marketing op te bouwen.

Melissa Brems van Qustomer (de digitale klantenkaart) legt uit hoe die klantenkaart en andere betaalsystemen werken.

Kevin Smet van softwarebedrijf ShareTEC uit Puurs tenslotte vertelt over zijn ervaringen als gewezen starter.

Inschrijven voor de workshop kan hier.