Immo Vercammen, de vastgoedmakelaar met hoofdzetel in Putte en filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver, geeft haar klanten gratis Fidget Spinners. “De laatste weken hebben we onze Facebookvolgers verrast met een pakket voor Moederdag en nadien voor Vaderdag. Nu is het examenperiode en dus tijd om kinderen en studenten met de nieuwste rage te verwennen”, aldus Steven Van den Eynde, zaakvoerder van Immo Vercammen.

De Fidget Spinner is een stukje speelgoed dat tussen duim en wijsvinger wordt gehouden. Dankzij de metalen kogellagers kan de nieuwe hype minutenlang blijven draaien. “We blijven ervoor kiezen om telkens wat meer te doen en te geven dan wat klanten verwachten. Naast de maximale inzet van ons hele team, kunnen ze bij ons vaak iets extra verwachten”, legt Steven Van den Eynde uit. Iedereen kan de Fidget Spinner aan de hoofdzetel van Immo Vercammen in Putte ophalen. De actie loopt tot 30 juni zolang de voorraad strekt.

Immo Vercammen ontstond in 2004 als kleine, lokale dorpsmakelaar. Onder impuls van huidig zaakvoerder Steven Van den Eynde is de zaak tot marktleider in de regio tussen Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven uitgegroeid. Op enkele jaren tijd verdubbelde de omzet van het bedrijf. Immo Vercammen richt zich voornamelijk tot het residentiële vastgoed in het middensegment.