Immo Vercammen ontvangt Certified Partner Award

Gerrit Dupont van Immoweb (links) en Steven Van den Eynde, operationeel directeur bij Immo Vercammen.

Gerrit Dupont van Immoweb (links) en Steven Van den Eynde, operationeel directeur bij Immo Vercammen.

Immo Vercammen,  onafhankelijk vastgoedmakelaar met hoofdzetel in Putte en filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver, heeft de Certified Partner Award ontvangen.

Immo Vercammen kreeg de award van Immoweb als de meest bezochte vastgoedwebsite betreffende residentieel vastgoed.
CEO van Immoweb Christophe Rousseaux: “Immoweb hanteert strenge toetredingscriteria waaronder uiteraard erkend BIV-makelaar zijn, de deontologische regels respecteren en verder een toonbeeld van professionalisme zijn. Voor het team van Immo Vercammen is de award een belangrijke ondersteuning en het beste bewijs dat de campagnes die ze opzetten voor hun cliënteel gewaardeerd worden, zelfs door de marktleiders.”

Immo Vercammen ontstond in 2004 als kleine, lokale dorpsmakelaar. Onder impuls van huidig operationeel directeur Steven Van den Eynde werden de jongste jaren alle registers opengetrokken op het gebied van opleiding, marketing en klantenservice. Nu is Immo Vercammen de ambitieuze marktleider in de regio tussen Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven. Het kantoor geniet het vertrouwen van vele consumenten en heeft een optimale samenwerking met alle notariaten in de regio.

Het vastgoedkantoor richt zich voornamelijk op het residentiële vastgoed in het middensegment. Immo Vercammen zag door de ongelimiteerde inzet van zijn team de omzet op enkele jaren tijd verdubbelen, en dit in een markt waar de concurrentie steeds harder en moeilijker wordt.

Operationeel directeur Steven Van den Eynde meent dat het businessmodel van Immo Vercammen kinderlijk eenvoudig is en ge-extrapoleerd kan worden naar vele ondernemingen. “Dit is ons model: het gezond verstand steeds voorop stellen en aanvullen met correctheid, betrouwbaarheid en 100% inzet. Het klinkt zeer eenvoudig, maar het is in vele gevallen een garantie tot succes.”