PUTTE – Immo Vercammen, regionaal marktleider met hoofdzetel in Putte en filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver, biedt een nieuwe gratis dienst aan: het verkoopklaar maken van woningen.

Homestyling of home-staging is een vanuit de VS overgewaaide trend. In principe is het niet meer of niet minder dan het slim inrichten van je woning waardoor je meer kopers aantrekt. Homestyling is een zeer breed begrip. Het kan gaan van eenvoudig advies om de meubels te herschikken tot een investering van ruim 10.000 euro om alle kamers opnieuw in te richten.

Volgens zaakvoerder Steven Van den Eynde van Immo Vercammen blijkt uit marktonderzoek dat de meeste kopers twee specifieke ruimtes vrij bepalend vinden in hun aankoopbeslissing: de badkamer en de keuken. Om het voor hun klanten budgetvriendelijk te houden en om de belangrijkste twee ruimtes van de woonst te laten stralen, doet Immo Vercammen zijn klanten vanaf nu een Basic Homestyling cadeau. Een stylist/fotograaf zorgt ervoor dat hij met de juiste accessoires en neutrale decoratiestukken de keuken en de badkamer fotogeniek laat stralen zoals in een interieurmagazine. Na enkele try-outs bleken eigenaars en potentiële kopers zeer  enthousiast.

Neutraal

Steven Van den Eynde: “We weten hoe belangrijk het kleinste detail kan zijn voor potentiële kopers. Door aandacht te schenken aan sfeerschepping en een neutrale, aangename styling van je ruimtes, kan je bezoekers veel sneller overtuigen. Met onze nieuwe dienst bieden we onze klanten een zeer waardevolle extra service.”

Immo Vercammen ontstond in 2004 als kleine, lokale dorpsmakelaar.  Onder impuls van huidig zaakvoerder Steven Van den Eynde groeide het kantoor uit  tot de ambitieuze marktleider in de regio tussen Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven. Immo Vercammen mikt voornamelijk op residentieel vastgoed in het middensegment.