IMMO ID opent kantoor in Sint-Katelijne-Waver

Katia Tassaert.

Katia Tassaert.

IMMO ID, dat al kantoren had in Mechelen en Brussel, heeft vanaf nu ook een kantoor in de Lemanstraat in Sint-Katelijne-Waver.

Katia Tassaert is al acht jaar zaakvoerder van IMMO ID, dat in 1989 werd opgestart door haar vader. “We hebben een nieuw kantoor geopend schuin tegenover het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver. Dat is de derde vestiging van IMMO ID, met ook de kantoren in Mechelen (Keizerstraat 18) en Brussel (Square Ambiorix 31 – 11 B) erbij. Ik woon al sinds mijn kinderjaren in St.-Katelijne-Waver. Aangezien er geen immokantoor was in onze gemeente, wou ik hier absoluut nog een extra vestiging. De mensen van Sint-Katelijne-Waver en omstreken zijn honkvast en schenken hun vertrouwen mogelijk graag aan iemand uit de buurt.”

Het volledige team van IMMO ID (naast zaakvoerster Katia ook Nathalie, Anne, Nick en Karin) werkt over de 3 kantoren. “Iedere medewerker kan daarbij uitmunten in zijn specialiteit (schatting, inkoop, verkoop, verhuur, juridisch advies, stedenbouwkundige info, …) en zo de klant optimaal ondersteunen voor deskundig advies.”

IMMO ID geeft professioneel advies voor verhuur, verkoop en nieuwbouw en focust vooral op residentiëel vastgoed. “Maar we hebben evenzeer handelspanden en industrieterreinen en -panden in onze portefeuille. Via ons zusterbedrijf RENO ID kunnen wij onze klanten tevens zeer gericht verder helpen met advies en richtprijzen voor verbouwingen en renovaties. We geven ook professioneel advies over de verkoop van appartementen en villa’s in Spanje aan de Costa Blanca en over interessante investeringsprojecten in het buitenland.”