Katia Tassaert, zaakvoerder van IMMO ID met kantoren in Sint-Katelijne-Waver, Mechelen en Brussel, heeft samen met Rudy Geens IMMO ID Espana opgericht. Het nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in vastgoed aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

“Rudy Geens en ikzelf hebben IMMO ID Espana opgericht vanuit onze gedeelde passie voor immobiliën en de Spaanse zon”, zegt Katia Tassaert. “Rudy is al heel lang een goede vriend en een sterke businesspartner met een groot netwerk. Drie jaar lang heeft hij de Costa Blanca doorkruist om een eigen aankoop te realiseren, waardoor hij zowel de streek als de immomarkt daar heel goed kent.  Het viel hem op dat de service na verkoop er ontbrak, en net daarmee wil Immo ID Espana het verschil maken.”

Rudy Geens had een opportuniteit om een immokantoor voor de Spaanse markt over te nemen. “Maar gezien onze uitstekende reputatie in België die wij ook in Spanje garanderen en mijn reeds lopende contacten met betrouwbare bouwbedrijven in Spanje hebben wij ervoor gekozen om samen te werken”, aldus Katia Tassaert.

“Onze website is pas live gegaan. We hebben een groot aanbod in appartementen en villa’s (nieuwbouw en wederverkoop) in alle prijscategorieën en werken samen met betrouwbare promotoren met bankwaarborg. We zorgen voor persoonlijke begeleiding door een ervaren team in Spanje en organiseren voor geïnteresseerde klanten bezichtigingstrips op maat. We geven tevens bijstand in verband met Spaanse fiscaliteit en wetgeving in samenwerking met advocatenkantoren in België en Spanje en een totaalservice na verkoop (administratie, aansluitingen, inrichting, onderhoud, renovatie, …).”

Immo ID Espana mikt op een doelpubliek tussen 30 en 65+. “Klanten die willen investeren om te beleggen en te verhuren”, zegt Katia. “De regio is snel bereikbaar en ideaal voor klanten die een tweede verblijf zoeken om regelmatig te genieten van de zon en de gastronomie en even willen onthaasten.  De 65+ klanten kunnen er overwinteren of verhuizen naar dit geweldige klimaat dat eveneens de gezondheid kan bevorderen.”