Igemo verhuurt stockageruimte in bedrijvencentrum Itterbeek

Itterbeek DuffelVoortaan kan je als ondernemer op zoek naar opslagruimte ook terecht in het bedrijvencentrum Itterbeek in Duffel. Naast uitgeruste kantoren en ateliers biedt intercommunale Igemo er nu ook stockageruimte op maat aan. In een afgesloten ruimte van 5 meter hoog is er een minimale oppervlakte van 100 vierkante meter voorhanden voor de opslag van grondstoffen, afgewerkte producten of seizoenstock.

“De formule is bewust héél basic gehouden”, zegt vastgoedmanager Ken Fransen. “Er zijn geen nutsvoorzieningen voorhanden, productie of bewerking ter plaatse is dus niet mogelijk. De ruimtes zijn 24 uur op 24 toegankelijk via een grote toegangspoort van waaruit je per transpallet makkelijk de individueel afsluitbare opslagplaatsen kan bereiken.” De huurprijs wordt met een maandelijkse factuur afgerekend voor 65 euro/m²/jaar.

Begin 2012 is het vroegere gebouw van de firma Orlians in Duffel door Igemo geopend als modern bedrijvencentrum. Startende of groeiende ondernemingen kunnen er terecht voor de huur of aankoop van een kantoor of atelier. De kantoren en ateliers zijn volledig ingericht, dus klaar voor onmiddellijke ingebruikname. Momenteel is 76 procent van de kantoren en 69 procent van de ateliers op bedrijvencentrum Itterbeek bezet.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met vastgoedmanager Ken Fransen van Igemo via ken.fransen@igemo.be.