Hypotheek.winkel werkt mee aan VIER-televisiereeks

Hedwig Van der Schoepen.

Hedwig Van der Schoepen.

VIER en hypotheek.winkel geven een jong koppel de kans om het volledige bedrag van hun woonlening te winnen. Wie op het punt staat een eerste eigen huis te kopen om dat samen met zijn ouders te renoveren, kan zich inschrijven voor deelname aan een nieuwe televisieserie. De familie die na de verbouwing de hoogste meerwaarde heeft gecreërd, krijgt zijn lening volledig terugbetaald.

“De samenwerking met VIER gaat verder dan een vermelding van het logo van ons bedrijf tijdens het programma”, zegt Hedwig Van der Schoepen, zaakvoerder van hypotheek.winkel Mechelen. “Hypotheek.winkel werkt inhoudelijk mee aan de reeks in verband met de zoektocht naar de beste lening.”

Deze samenwerking past volgens  Hedwig Van der Schoepen helemaal in de missie van hypotheek.winkel om kandidaat-kopers bij te staan in het realiseren van hun woondroom. “Hypotheek.winkel verzamelt alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken, ordent deze overzichtelijk en helpt hiermee de klant te vergelijken. Dat vraagt slechts een uurtje tijd. Omdat hypotheek.winkel volledig onafhankelijk werkt van banken en kredietinstellingen, krijgt de klant neutraal en objectief advies. De klant kiest de lening die voor hem het beste past.”

Het advies van Hypotheek.winkel omvat het opstellen van het financieel plan, het effect van de gekozen formule op het maandbudget en het fiscaal voordeel. “De klant krijgt begeleiding doorheen het hele proces van A tot Z. Hypotheek.winkel verzorgt niet alleen de nodige administratie voor bank en notaris, maar geeft nadien ook concrete hulp bij het invullen van de belastingaangifte.”

Hypotheek.winkel is opgericht in 2001 en heeft 44 vestigingen verspreid in Vlaanderen.