PorscheDe gasten in het pop-up restaurant Aan tafel met Porsche in het Porsche Centre Mechelen krijgen er nog een extraatje bij. Living Tomorrow heeft de kunstenaars Ulrike Bolenz en Olivier Pauwels gestrikt. De gasten kunnen nu naast de culinaire hoogstandjes van onder andere chef Marc Clement ook exclusief hun werken bewonderen.

Aan tafel met Porsche ontstond uit een samenwerking tussen Living Tomorrow en het luxueuze automerk. Restaurant The Bistronomy krijgt van 1 tot en met 24 oktober een bijhuis in het Porsche Centre. Gasten kunnen er innovaties binnen de horecawereld ontdekken, zoals de ditale menukaart. Elke week wordt, naast vaste waarde Marc Clement die elke dag aan het fornuis staat, een andere sterrenchef uitgenodigd. Gasten die reserveren voor dit event zullen nu ook als eerste de werken van kunstenaars Ulrike Bolenz en Olivier Pauwels mogen aanschouwen.

Vanaf 1 november zijn de kunstwerken ook toegankelijk voor het grote publiek. Ze verhuizen dan naar Living Tomorrow. “We zijn heel verheugd met deze samenwerking. De hybride creaties van Bolenz en Pauwels benadrukken sterk het innovatieve karakter van het merk Porsche en passen perfect binnen de ambitie, dynamiek en innovatie die we met ons platform willen uitstralen”, aldus Patrick Aertsen, Director van Living Tomorrow.

Ulrike Bolenz behoort ondertussen tot de vaste kunstenaars die Living Tomorrow permanent tentoonstelt. Olivier Pauwels is nieuw. “We zijn heel trots dat we de werken van Pauwels in huis hebben gehaald”, vult marketing- en communicatieverantwoordelijke Kaat Vanrenterghem aan. “Dit is de Oostendse kunstenaar die de maskers heeft ontworpen voor de recentste Mad Max-film. Zijn hybride kunst wordt onder meer in Amerika erg gesmaakt. Door de aandacht die hij kreeg voor zijn medewerking aan de Mad Max-films krijgt hij nu ook hier steeds meer erkenning.”