Huis Van Eyck opent Boomse zomerbar

zomerbarHuis Van Eyck, dat deel uitmaakt van Groep Van Eyck, opende op 24 juni een zomerbar op de Heldenplaats in Boom.

Operational coördinator Jan Dereze van Huis van Eyck staat samen met Stefanie Van Den Brande in voor de organisatie van Zomerbar Boom. “De bedoeling is dat we van de Zomerbar een Place to be maken voor elke leeftijd. Voor de allerkleinsten zijn er springkastelen, goochelaars, strandspelen,… voor de senioren kaartnamiddagen, bingo, petanque,… en voor alle anderen instructies Salsa, yoga, healty bootcamps, beach soccer, beach volley, beach tennis… Muziek mag uiteraard niet worden vergeten, en we laten zo veel mogelijk lokaal opkomend talent optreden. Elke week zal er bovendien een andere foodtruck op de Heldenplaats staan.”

Het organiserende Huis Van Eyck behoort tot cateringspecialist Groep Van Eyck, net als Meeza.be dat een partnership heeft met Artexis Easyfairs Benelux en instaat voor de operationele uitvoering in de diverse cateringpunten, o.a. in de Nekkerhal Brussels North.

Op Mechelen Campus heeft Meeza.be een vestiging waar je broodjes kan halen. Medewerkers van bedrijven op Mechelen Campus kunnen online bestellen, en de broodjes worden dan op kantoor bezorgd.