HTMS wint Supplier Performance Award

prijsuitreikingHet Mechelse HTMS voegt nog een award toe aan de reeds indrukwekkende reeks in zijn prijzenkast. “Door de constante superieure kwaliteit van onze dichtingen en de daarbij opmerkelijke technische ondersteuning en leverbetrouwbaarheid heeft onze klant Snecma DMS, motorenbouwer van de Arianeraket en Airbus, ons opnieuw de prestigieuze prijs van Excellente Leverancier 2015 toegekend: de Supplier Performance Award 2015″, zegt Liesbeth Schwartz, zaakvoerder van HTMS.

“Het is niet de eerste keer dat we deze Award winnen. In 2012, toen Snecma deze internationale award in het leven riep, was HTMS de eerste buitenlandse leverancier die hem in ontvangst mocht nemen.”

HTMS produceert hoog technologische metalen dichtingen die gebruikt worden in extreme omstandigheden. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een unieke marktpositie kunnen innemen op internationale nichemarkten zoals lucht- en ruimtevaart, offshore en kernfusie. De Mechelse KMO behoort reeds geruime tijd tot de voorkeurleveranciers van Snecma DMS en produceert bijna alle metalen dichtingen van de motoren van het Europese ruimtevaartproject Ariane, en zelfs enkele toepassingen voor Airbus.

“Als internationaal bedrijf tonen wij graag dat investeren in technologie zeker de moeite waard is, en dat Vlaanderen nog steeds een gezonde, economische en hightech metropool is voor België”, aldus Liesbeth Schwartz.

Directieleden van Snecma DMS reikten donderdag 22 oktober de award uit aan het HTMS-team in de productiehal in Mechelen.

In 2014 werd HTMS door Flanders Investment & Trade uitgeroepen tot Leeuw van de Export 2014 in de categorie KMO’s.