florentHet Lierse Hotel Florent breidt uit. Het hotel bevindt zich op de hoek van de Florent Van Cauwenberghstraat en de Kapucijnenvest, en aan weerszijden van Hotel Florent is de Lierse Maatschappij voor de Huisvesting een appartementsblok aan het bouwen. In de Van Cauwenberghstraat komt op het gelijkvloers van de nieuwbouw een commerciële ruimte, en de eigenaars van het hotel gaan die huren en inrichten als polyvalente ruimte.

“De zaal kan vanaf half mei gehuurd worden voor vergaderingen en feesten”, zeggen de hoteleigenaars Viviane Van Roosendael en Erik Van Asten. “Bij de huurprijs zijn parkeerplaatsen in de ondergrondse stadsparking inbegrepen. De zaal wordt modern ingericht, met een open keuken waar de warme gerechten à la minute worden bereid. Dat is niet alleen aantrekkelijk voor de gasten, maar de gerechten zijn ook extra lekker omdat we ze niet au bain-marie warm hoeven te houden.”

In combinatie met de inrichting van de nieuwe polyvalente zaal wordt het restaurant van het hotel vernieuwd. Hotel Florent zal volgend jaar eveneens beschikken over een aangename binnentuin.