Hoofdsponsor Racing Mechelen tekent bij voor een jaar

iboEerder deze week heeft een delegatie van het bestuur van voetbalclub Racing Mechelen een ontmoeting gehad met hoofdsponsor IBO/Investpro.

De accenten die het vernieuwde bestuur van de club legt, werden besproken en dat heeft geresulteerd in de verlenging van de sponsoring voor het seizoen 2016-2017.

Er komt zelfs een mooi extraatje bij voor de jeugdafdeling van de club die IBO/Investpro zeer na aan het hart ligt.

Het bestuur van de club is uiteraard blij met die verlenging en dankt IBO/Investpro voor deze financiële injectie en zijn steun voor de vernieuwing op Racing.

IBO en Investpro bevestigen dat ze voor het volgende voetbalseizoen hoofdsponsor blijven van Racing Mechelen. “Ibo en Investpro hebben een speciale band met deze voetbalclub”, aldus de gerelateerde bedrijven.

“Investpro ontwikkelt en Ibo bouwt o.a. op een perceel grond, dat vroeger eigendom was van Racing Mechelen, een prachtig wooncomplex. Wij wensen de club het allerbeste toe en er is inderdaad een extraatje voor de jeugdafdeling van de club. Als Mechels ondernemer vinden wij het onze plicht om mee bij te dragen tot jeugdwerking. Jeugdvoetbal is zeer populair, houdt de jeugd van de straat en creëert hierdoor in de stad een veel betere en meer ontspannen sfeer.”