driveinAfgelopen week ging Utopolis in De Nekker in Mechelen van start met zijn jaarlijks openluchtseizoen, de Drive-In Movies. Met de recente hittegolf stelt Utopolis vast dat bezoekers vooral de verfrissende mogelijkheden van het concept opzoeken.

Niet enkel de live DJ’s worden positief onthaald; ook het enorme succes van de jacuzzi’s en de skybox valt Tanja Piessens, woordvoerder van Utopolis België, op tijdens deze warme periode. “Het publiek loopt storm voor de plaatsen in de jacuzzi’s. Als we een plekje in de skybox weggeven via Facebook, krijgen we binnen de minuut massa’s reacties binnen.”

De spectaculaire skybox in Mechelen, nieuw sinds dit jaar, is ideaal voor wie geen auto heeft of wat meer luxe wenst. In de skybox met airco kan je op comfortabele wijze, hoog en lekker fris, naar de film kijken met een koel drankje binnen handbereik.

“Jaar na jaar vernieuwen we de formule van de Drive-In Movies”, aldus nog Tanja Piessens. “Door het concept nu verder uit te breiden naar de zomerse festivalsfeer kunnen we nog beter inspelen op omgevingsfactoren zoals het warme weer.”

Op het programma staan nieuwe blockbusters zoals Jurassic World, The Minions, Terminator: Genisys en Magic Mike XXL, en er zijn de Ladies Movie Night en de Ben & Jerry’s winactie.

De Ladies Movies Night heeft voor het eerst plaats op de Drive-In Movies op 15 juli. Vanuit de wagen kunnen vriendinnen dan genieten van de film Pitch Perfect 2 waarna ze in de zomerse bar terecht kunnen voor heerlijke summerdrinks en snacks.

De Drive-In Movies in Mechelen lopen nog tot en met 29 augustus, elke dag behalve maandag en dinsdag. De deuren openen om 19 uur en de film start rond 22u, bij zonsondergang. Een ticket kost 6 euro en de toegang is gratis voor chauffeurs van oldtimers, mits het voorleggen van een geldig bewijs.