HEIST-OP-DEN-BERG – Vastgoedspecialist Heylen Vastgoed, die op 1 maart zijn nieuwe kantoor opent in Heist-op-den-Berg, wordt meteen ook titelpartner van de Heistse Pijl.

De vastgoedspecialist met het nieuwe kantoor in de Theofiel De Biestraat maakt zich meteen populair bij de wielerliefhebbers van Heist, want Heylen Vastgoed wordt de titelsponsor van de populaire wielerwedstrijd in de gemeente die wordt omgedoopt in Heylen Vastgoed Heistse Pijl. De wielerwedstrijd heeft dit jaar plaats op 2 juni. De renners starten in Turnhout en finishen in Heist-op-den-Berg.

“We zijn fier onze nieuwe partner Heylen Vastgoed aan te kondigen als de titelpartner van de Heistse Pijl. Na een lange samenwerking met Carrefour Market neemt Heylen Vastgoed de titel over van onze wielerwedstrijd om samen verder te bouwen aan het Kempische verhaal. Een titelpartner als Heylen Vastgoed zorgt ervoor dat we de continuïteit van ons wielerevenement samen met onze andere partners kunnen verzekeren. De populariteit en beleving van de koers in deze regio heeft de beslissing van Heylen Vastgoed mee vorm gegeven”, aldus de organisatoren van de Heistse Pijl.

Achtste kantoor

Het nieuwe Heistse kantoor van Heylen Vastgoed opent officieel op 1 maart en op 2, 3 en 4 maart is iedereen welkom om kennis te komen maken. Met de opening van zijn achtste kantoor in Heist-op-den-Berg maakt Heylen Vastgoed de lokale verankering in de provincie Antwerpen compleet. Eerder opende de vastgoedmakelaar al kantoren in Mechelen, Lier, Herentals, Malle, Turnhout, Geel en Antwerpen.

Het nieuwe kantoor kan rekenen op de ondersteuning van het volledige Heylen Vastgoed-team. Het pand aan de Theophiel De Biestraat 11 is een blikvanger en heeft zes parkeerplaatsen voor de deur.