Heylen Vastgoed opent Liers kantoor

HEYLEN VASTGOEDHeylen Vastgoed is met vier kantoren al goed vertegenwoordigd in de Kempen, en opent op 2 november nu ook een kantoor in Lier. Meteen is dan het pad geëffend naar metropool Antwerpen, waar op 9 november een kantoor open gaat.

“Met een nieuwe vestiging in Lier en een week later in Antwerpen zijn we in heel de provincie aanwezig. Dan kunnen we de volledige regio rond Antwerpen bedienen. Dat was ook een van de redenen om deze stap te zetten. Daarenboven trekken heel wat mensen uit het Antwerpse naar de Kempen. Ook hen kunnen we nu beter verder helpen”, aldus zaakvoerders Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven.

“We beschikken over een team met gespecialiseerde mensen en met 10 jaar ervaring kunnen we de markt goed opvolgen. Ook in Lier, waar het kantoor bemand wordt door ervaren mensen uit de regio”, zegt Johan.

In de Kempen maakt Heylen Vastgoed furore met gespecialiseerde projectbegeleiding. Ook in Lier zal dat het geval zijn. “Wij bieden begeleiding aan voor eigenaars om een project uit te werken voor hun eigendom. Maar ook meer en meer projectontwikkelaars laten zich begeleiden. Wij zoeken bijvoorbeeld uit welke woonvormen verkoopbaar zijn op een welbepaalde locatie en kunnen de panden ook te koop aanbieden. Ook in de Lierse en Antwerpse regio zullen we deze service verlenen. Meer zelfs, het is mede door de vraag van bepaalde projectontwikkelaars waar we vaak mee samenwerken dat we naar Lier en Antwerpen trekken. Zij waren vragende partij om onze goede samenwerking ook in en rond Antwerpen verder te zetten”, aldus Cedric.

Het kantoor aan de Berlarij 19 in Lier is gelegen langs de winkelas die de Leuvense Poort en de brug aan de Werf verbindt. “We zijn binnen de ring gelegen, goed bereikbaar voor Lierenaars en goed zichtbaar voor passanten. Mensen die Lier bezoeken en gebruik maken van de gratis parking aan de Veemarkt zullen op hun wandeltocht naar de Lierse markt het kantoor voorbijstappen.”

In Lier biedt Heylen Vastgoed dezelfde diensten aan als in de andere kantoren: een volledige begeleiding voor koper, huurder, verkoper of verhuurder, 6 dagen op 7. Voor dit kantoor werden extra medewerkers aangetrokken. “Wij starten op 2 november met 2 medewerkers in Lier. Het zijn mensen uit de regio die de markt goed kennen. Daar kunnen er in de toekomst nog bijkomen. Wij voorzien nog in bijkomende vacatures om onze groei te ondersteunen. Voor Antwerpen hebben we 4 extra medewerkers aangetrokken.”