Immoweb heeft Heylen Vastgoed, met kantoren in onder meer Mechelen en Lier, opnieuw bekroond als certified partner. Daarmee lauwert deze vastgoedsite de professionele aanpak van het vastgoedkantoor.

Met 500.000 bezoekers per dag is Immoweb naast Hebbes.be één van de toonaangevende zoekertjessites voor vastgoed. Het succes van de website staat of valt met de kwaliteit van de vastgoedmakelaars waar ze mee werken. Daarom beloont Immoweb zijn meest professionele partners met de titel van certified partner. Heylen Vastgoed ontvangt de award nu voor het tweede jaar op rij voor zijn kwalitatief hoogstaande en volledige zoekertjes.

Gerrit Dupont van Immoweb: “Niet iedereen komt in aanmerking als certified partner. Immoweb hanteert strenge criteria. Zo maken alleen BIV-makelaars kans, net als kantoren die hun volledige portefeuille op Immoweb publiceren. Daarnaast steken de zoekertjes van de door ons bekroonde partners er met kop en schouders bovenuit. Potentiële kopers vinden voor elk pand een duidelijke omschrijving, aantrekkelijke foto’s en gedetailleerde informatie terug.”

Cedric Vanhencxthoven, zaakvoerder van Heylen Vastgoed: “We zijn trots dat we het Immoweb-kwaliteitslabel opnieuw ontvangen. Heylen Vastgoed staat voor eerlijke, persoonlijke en correcte makelaardij. We informeren met kennis van zaken, nemen onze klanten het werk uit handen en zorgen ervoor dat woningen snel en tegen de beste voorwaarden van de hand gaan. De erkenning is een mooie bekroning van ons werk. Door samen te werken met Immoweb versterken we elkaar. Wij leveren de kwalitatief goede panden en zij hebben het grote bereik. Zo vinden klanten sneller de weg naar hun droomwoning.”

De titel van certified partner is een jaar geldig.

Erkende BIV-vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed leidt al elf jaar de verkoop en verhuur van woningen in goede banen. Met zijn zeven kantoren – in Antwerpen, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals en Geel – is de vastgoedexpert actief in de volledige provincie Antwerpen. Naast de verkoop en verhuur van residentiële panden is Heylen Vastgoed gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten en exclusieve eigendommen.