Het Anker viert geboortedag Keizer Karel

HetAnkerTraditiegetrouw viert Brouwerij Het Anker op 24 februari de geboortedag van Keizer Karel V met een brouwsel Gouden Carolus Cuvée van de Keizer. Bierliefhebbers kunnen die dag ook een kijkje nemen achter de schermen en een bezoek brengen aan de rijpingsmagazijnen van de Gouden Carolus Single Malt.

Er is tevens een aanvullend programma in de binnenstad met een ludieke stadswandeling op z’n Mechels met verhalen over stadsfiguren en dronkenlappen, en straattheater met een vleugje cabaret.

Bezoekers kunnen ook gastronomisch worden verwend met een Gouden Carolus Cuvée van de Keizer-menu.

Intussen blijft Brouwerij Het Anker het gamma Gouden Carolus bieren verder uitbouwen en de brouwerijsite activeren. Daarom is het bedrijf op zoek naar een gedreven brouwerijgids (20 uur/week). Die is verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de rondleidingen in de brouwerij samen met collega-gidsen. Kandidaten spreken vlot Nederlands, Frans en Engels – extra talen vormen een pluspunt. Ze hebben een passie voor bier, een enthousiaste en klantgerichte instelling, een administratieve accuraatheid en sterke communicatieve vaardigheden. Weekendwerk hoort erbij, en kandidaten wonen  bij voorkeur in de regio Mechelen.