MECHELEN – De 20ste editie van de Hercules Trophy Mechelen vind volgend jaar plaats in het derde weekend van juni. Ter gelegenheid van het jubileum heeft de organisatie gekozen voor themadagen.

De Hercules Trophy Mechelen 2019 vindt plaats op vrijdag 21 juni, zaterdag 22 juni en zondag 23 juni. Omdat een twintigste editie toch speciaal is, krijgt elke dag van de Mechelse Trophy een eigen thema.

Netwerken, feesten of familiedag

“Is netwerken helemaal je ding, dan is vrijdag 21 juni de dag bij uitstek voor jou. Heb je vooral zin om helemaal uit de bol te gaan op het feestje, dan is de party editie op zaterdag 22 juni je op het lijf geschreven. En wie een deelname aan de Hercules Trophy liefst combineert met quality time met het gezin, schrijft zich best in voor de familiedag op zondag 23 juni.”

Teams van vijf tot zeven personen die zich voor 31 augustus inschrijven, kunnen genieten van een vroegboekkorting, Zoals gewoonlijk moeten de deelnemende (bedrijven)teams twaalf ludieke proeven afwerken, is er een afterparty waar nog lang over gepraat wordt en kan je ook en vooral volop netwerken.