Heistse Place 2B opnieuw open

Place2BPlace 2B, het bekende danscafé aan de Leopoldstraat in Heist-op-den-Berg dat in april failliet ging, gaat opnieuw open. De feestelijke opening wordt meteen al gevierd met een driedaagse op 2, 3 en 4 juli.

De initiatiefnemers voor de heropening zijn oude rotten in het vak Jurgen Van de Ven en Steven Goossens, die vroeger nog in de Place 2B hebben gewerkt. Het grand café is wijd en zijd in de regio bekend en volgens Jurgen en Steven wordt de nieuwe zaak een succes. De bekende naam zullen ze zeker behouden.

Tijdens de zomervakantie is Place 2B een café; vanaf september kan je er opnieuw een hapje eten. Aan de kaart wordt nog gewerkt. Van donderdag tot en met zaterdag wordt Place 2B ’s avonds opnieuw als vanouds een danscafé en op donderdag is er het vertrouwde happy hour (2 for 1) met twee drankjes voor de prijs van één. Jurgen en Steven proberen ook de DJ’s van vroeger opnieuw achter de knoppen te krijgen en brainstormen over stunts en thema-avonden. Daar maakte Place 2B vroeger furore mee.