MECHELEN – Bij de TOP SEAT People awards in Barcelona is Hans D’haene van acm Autogroep in Mechelen in de prijzen gevallen. Hij werd uitgeroepen tot de Fleet Specialist van het Spaanse automerk. 

SEAT-medewerkers uit verschillende landen nemen het tegen elkaar op in tien verschillende functiespecialiteiten tijdens de internationale wedstrijd TOP SEAT People. Tijdens de negentiende editie van het evenement kwamen 105 deelnemers uit 26 landen tegen elkaar uit. Na preselecties werden voor ons land vijf deelnemers afgevaardigd. en één van hen was Hans D’haene van de Mechelse acm Autogroep.

Theoretische en praktische proef

Tijdens de finale werkten alle deelnemers binnen hun eigen specialisatie hetzelfde tweeluik af: een theoretische test (goed voor 40% van de eindscore) met vragen over onder meer product, processen, dienstverlening en merkwaarden, en een praktische proef (60% van de score) waarin de deelnemers hun knowhow in de praktijk dienden te brengen.

Hans D’Haene van acm Autogroep werd na de dubbele proef als winnaar uitgeroepen in de categorie Fleet Specialist. D’Haene werkt al sinds 2002 bij het Mechelse bedrijf.