Hanne Philips versterkt team van EeStairs BE

HPEeStairs BE N.V., bekend vanwege zijn designtrappen en -balustrades en met vestiging in Mechelen, doet het goed.

Het bedrijf tekent ook dit jaar present op de bouw- en renovatiebeurs bouw&reno in Antwerp Expo die op 9 januari van start gaat en presenteert daar zijn ruimtebesparende  1 m²-trap. Voor Hanne Philips, die op onlangs als junior project assistant startte bij EeStairs BE nv, wordt het een vuurdoop.

Hanne neemt bij EeStairs BE nv het projectbeheer omtrent de 1 m²® ruimtebesparende spiltrap voor haar rekening. Ze staat tevens in voor de documentenstroom van andere projecten en is daarnaast het eerste telefonische aanspreekpunt van het bedrijf. Hanne is ook verantwoordelijk voor de marketing- en communicatiestrategie van EeStairs BE nv, zowel online als offline. Door haar master in de journalistiek heeft Hanne reeds wat kennis opgebouwd omtrent het gebruik van online en offline media. Haar missie is deze zo goed mogelijk te vertalen om op die manier EeStairs BE nog verder te laten groeien.

1m2 lNa een eerste beurs-ervaring op de BIS-beurs in Gent en BouwXpo in Kortrijk is bouw&reno in Antwerpen de eerste beurs met de 1 m² ruimtebesparende spiltrap waar Hanne als gastvrouw de leiding zal nemen.

Deze spiltrap neemt letterlijk niet meer dan 1 m² in beslag. Zelfs het trapgat hoeft niet groter te zijn.

Deze vaste trap, gemaakt uit staal met poedercoating, is beschikbaar in elke RAL-kleur. Dit exclusief ontwerp waarvoor EeStairs BE een octrooi ontving, is vooral populair als vaste trap voor zolder, kelder of dakterras.