NIEL/AARTSELAAR/SCHELLE/HEMIKSEM – Detailhandelaars en producenten uit Niel, maar ook uit Hemiksem, Schelle en Aartselaar sluiten zich aan bij Beedrop.be. Via de gezamenlijke online marktplaats gaan ze hun producten online aanbieden en zorgen ze op die manier voor een gratis thuislevering. Het is al de 56ste Beedrop-regio.

Consumenten kunnen op Beedrop.be online winkelen tegen dezelfde prijzen als in de winkel. De bestellingen worden tweemaal per week thuis geleverd zonder extra kosten voor de klant. Ook het eventuele leeggoed wordt dan meegenomen. De handelaars komen er via de online markplaats eveneens voordelig vanaf want ze versterken elkaars aanbod en delen de kosten voor de aanmaak van een webshop, de online klantenwerving, betaaltransacties en de leveringen.

In Niel kiezen Van Loock Vishandel, Soeprème en Slagerij De Vos-Van Brussel voor Beedrop.be. Brouwerij De Klem was al eerder actief via de online martkplaats. In Hemiksem, Schelle en Aartselaar gaat het om De Groentuin, Hoevewinkel Jamico, Dranken Volkswelvaart, Kazen Tim, Chocolaterie Soetkin en Leonidas Aartselaar-Le Chocolat.

Stefan Van Overbeke, zaakvoerder Beedrop: “Beedrop maakt het voor grote en kleine speciaalzaken, landbouwers, telers en producenten mogelijk om hun producten online te verkopen. Als we kijken naar de heel snelle evolutie in de sector, is het duidelijk: de toekomst is online, dus we zijn blij dat we op termijn het verschil kunnen maken voor vele gepassioneerde aanbieders.”

Met de lancering in Niel-Hemiksem-Schelle-Aartselaar als 56ste Beedrop-regio​ kan inmiddels meer dan een derde van de Vlamingen een beroep doen op Beedrop.be.