Voor Vermant Automotive groep Is 2017 een feestjaar.  Op 1 juli is het exact 25 jaar geleden dat Guy Vermant het roer overnam van zijn vader en oom en de basis legde om een klein lokaal dealership om te vormen tot een belangrijke speler tussen Antwerpen en Brussel. Volvo Vermant viert ook vijftig jaar Volvo dealership.

Tijdens de afgelopen 25 jaar heeft Guy Vermant het bedrijf laten groeien van één vestiging naar zeven vestigingen.  Het begon allemaal met Volvo in Rumst. Daarna volgden Volvo in Londerzeel, dat later naar Bornem verhuisde, Volvo in Mechelen, Kia in Mechelen, Kia op de A12 in Aartselaar én een onafhankelijke carrosserie in Mechelen Noord. Recent werd er nog fors geïnvesteerd in een apart PDI center dat onlangs in gebruik werd genomen. Dit was nodig omdat de Mechelse vestiging uit haar voegen barstte.

Feestjaar

Volvo Vermant viert in 2017 ook 50 jaar Volvo dealership. Daarom wordt dit een feestjaar dat start in september en leidt naar een apotheose in het voorjaar van 2018. “Graag tonen we niet alleen de Volvo producten, maar laten we iedereen ervaren waar onze groep echt voor staat: innovatie, passie, expertise, kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke aanpak”, aldus Guy Vermant.  “Gedurende het feestjaar zullen we onze klanten verwennen met nieuwigheden, speciale acties en opportuniteiten.  Ik ben trots op de realisaties van de afgelopen decennia en dank dit vooral aan al mijn medewerkers, die met hun dagelijkse persoonlijke inzet, touch en enthousiasme er steeds voor zorgen dat wij een uitstekende service kunnen bieden aan al onze klanten.”

De opvolging bereidt zich stilaan voor om het team te versterken, maar Guy denkt nog lang niet aan afbouwen. “Daarvoor zijn mijn passie voor auto’s, de goesting om te ondernemen en de drang om dit levenswerk naar een volgend level te brengen nog veel te sterk aanwezig.”