Groep F&S realiseert binneninrichting nieuwe garage D’Ieteren

D'Ieteren ZaventemGroep F&S uit Heist-op-den-Berg zal de binneninrichting realiseren van de nieuwe garage van D’Ieteren in Zaventem. Het kreeg daarvoor de opdracht toegewezen van Groep Willemen, Cosimco. De timing voor het project is voorzien voor de periode maart tot juni 2016.

Het gaat om de vierde werf in opdracht van de Willemen Groep. Eerder realiseerde Groep F&S reeds de binneninrichting bij DB Schenker in Mechelen, Copagro in Temse en twaalf sociale woningen voor CBO in Tildonk. “In Zaventem zal Groep F&S zorgen voor de binnendeuren, de branddeuren, de schuifdeuren, het binnenmeubilair, het binnenschrijnwerk van de vaste ramen en de laminaat vloerdelen”, zegt CEO Filip Oost.

Groep F&S is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in hout, dat bestaat uit F&S Projects en F&S Services. F&S Projects concentreert zich op particuliere verkoop en is gespecialiseerd in het leveren en installeren van parket, laminaat, klikvinyl, houten terrassen, binnendeuren, maatkasten, dressings, keukens, systeemplafonds en gyprocwerken. F&S Services focust zich op diensten zoals onderhoud en werkzaamheden van winkelketens en kleine kmo’s.

Groep F&S is ontstaan in 2006 als bijberoep van Filip Oost en Steve Van den Broeck. Ze zijn schoolkameraden sinds hun 13 jaar en hebben beiden bij Janssen Pharmaceutica gewerkt. “Ons leven heeft een totaal andere wending genomen door onze passie voor hout.” Twee jaar later groeide het bedrijf uit tot hoofdberoep met de eerste twee werknemers. In 2013 werd 3,5 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuwe vestiging. Momenteel heeft Groep F&S 41 mensen op de payroll staan.