HEIST-OP-DEN-BERG – Groep F&S uit Heist-op-den-Berg heeft zijn vernieuwde showroom geopend. Aan de hand van levensechte voorbeelden krijgt de klant voortaan een beter beeld van hoe zijn interieur er zou kunnen uitzien.

Vier jaar geleden verhuisde Groep F & S naar zijn huidige vestiging op het Industriepark in Heist. “Vorig jaar namen we de beslissing om het deel rond maatwerk in onze showroom volledig te vernieuwen”, vertelt CEO Steve Van den Broeck. “We wilden veel meer inspelen op beleving.”

In de nieuwe toonzaal staan nu o.a. drie keukens in verschillende stijlen, een haardmeubel, dressing, kantoorinrichting en badkamermeubilair. “We creëren daarmee een huiselijke sfeer en een totaalbeleving”, verduidelijkt de CEO. De showroom is 850 vierkante meter groot.

Landschapsbureau

Tegelijk werd de infobalie vernieuwd, werd een collectie vloeren toegevoegd en zijn een 20-tal extra deuren in het assortiment opgenomen. “Verder hadden we vroeger een kantoor voor zes personen, maar omdat we de jongste jaren sterk zijn gegroeid, creëerden we nu een landschapsbureau voor twaalf mensen. Negen plaatsen daarvan zijn momenteel ingenomen.”

Vorig jaar investeerde het bedrijf ook al in het atelier. Er werd een extra CNC-machine geïnstalleerd en de workflow is geoptimaliseerd.

Bij Groep F&S werken momenteel 38 mensen.