Groeiend Publiplus verhuist en zoekt extra graficus

PubliplusHet gaat goed met het Mechelse communicatie- en reclamebureau Publiplus. Het jonge groeibedrijf, opgericht in 2008, wil zijn team versterken met een gedreven graficus en verhuist binnen afzienbare tijd naar een groter pand in Hombeek.

“Momenteel werken we bij Publiplus met 2 vaste medewerkers en 4 freelancers. Om onze groeiambities waar te maken mét behoud van onze gekende service en kwaliteit moeten wij ons team echt versterken met een gedreven en ervaren graficus“, zegt creative director David Jacobs.

Door het veranderend klantenbestand en de toename van opdrachten is Publiplus ook stilaan het kantoor in Muizen ontgroeid en wordt een ruimere vestiging een echte noodzaak.

“We hebben recent in Hombeek een mooi stuk grond met een te renoveren woning op de kop kunnen tikken. Heike 29 in Hombeek wordt voor ons hét perfecte adres”, aldus David Jacobs. “Als kind speelden mijn zus en ik hier in de tuin van de bomma. Nu wordt het voor Publiplus de nieuwe werkplek en een comfortabele thuishaven voor mijn gezin. Het wordt een ruime, aangepaste infrastructuur aan de rand van Mechelen, goed bereikbaar, met voldoende en gratis parking en de mogelijkheid voor een aangebouwde privé-woning. De professionele oppervlakte wordt door de verhuis, die zal plaatsvinden in 2017, uitgebreid van 20 m² naar 120 m² met extra plug-in werkplekken voor de freelancers.”

De klanten van Publiplus zijn nationaal en internationaal actief in de meest diverse sectoren: uitvaartverzorging, productie van dierenvoeding,  doe-het-zelf en decoratie, bouwmaterialen, waterbedrijf, kledingverkoop, bouwbedrijf… “Naast de gekende Publiplus diensten zoals communicatie… zorgen wij met onze afdeling Zzzoom ook met plezier en groeiend  succes voor origineel en betaalbaar gelegenheidsdrukwerk, gadgets enz bij geboortes, verjaardagen, speciale gelegenheden… Deze activiteit zal in ons nieuwe pand verder worden uitgebreid.”