PUURS – BMW- en MINI-concessiehouder Gregoir, met showrooms in Puurs, Jette  en Dendermonde, zal voortaan de distributie en naverkoop van het BMW Motorrad gamma opnemen voor de regio Brussel Noord-Oost.

Hervé Gregoir, CEO van de gelijknamige concessies en zelf gepassioneerd motorrijder, voegt een extra troef toe aan zijn aanbod. Vanaf nu zal hij met zijn team instaan voor de verkoop en naverkoop van de motorfietsen en scooters van BMW Motorrad. Dat gebeurt nu al vanuit de BMW concessie in Jette. Begin 2018 wordt een nieuwe showroom geopend die helemaal gewijd zal zijn aan de wereld van de gemotoriseerde tweewieler. De locatie van deze nieuwe showroom wordt pas later bekendgemaakt.

De regio Brussel Noord-Oost werd tot voor kort bediend door de concessie Van den Broeck Motors in Dilbeek. Die besliste echter zich enkel nog te concentreren op de auto-activiteiten. Daarom nam Gregoir de verkoop, onderhoud en lifestyle van BMW Motorrad over. Het verkoops- en onderhoudsteam van Gregoir Motorbikes bestaat uit gedreven specialisten die reeds lang met het BMW Motorrad gamma vertrouwd zijn.

Complementair

“Dankzij de uitbreiding van ons aanbod met de motorfietsen en scooters van BMW Motorrad, kunnen we ons mobiliteitsaanbod vervolledigen. Het gamma is perfect afgestemd op een veeleisend cliënteel dat zich graag op een comfortabele, dynamische en veilige manier wil verplaatsen. De complementariteit tussen onze twee- en vierwielproducten is ideaal”, aldus Hervé Gregoir.

Marc De Groof, general manager van BMW Motorrad Belux: “Het dynamisme van Hervé Gregoir en zijn teams is aanstekelijk. We zijn dan ook blij dat we via hen onze bereikbaarheid voor de Brusselse regio kunnen vervolledigen. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe BMW Motorrad concessiehouder het succes van onze motorfietsen en scooters nog verder zal versterken.”