Gratis naar Night Shift Antwerpen

logonightshiftU bent er altijd voor in om nieuwe ondernemingen te ontdekken, sneak previews van nieuwe producten mee te pikken en te netwerken, maar u gruwt van saaie netwerkbijeenkomsten in nette pakken? Dan is Night Shift Antwerpen iets voor u.

Night Shift verzamelt creatieve ondernemers voor een nieuwe manier van zakendoen, terwijl de DJ zorgt voor de perfecte vibes van de avond. Startende ondernemers én gevestigde waarden komen samen op de beurs om op een inspirerende, informatieve en informele manier kennis te maken met mensen, diensten en producten. De tientallen deelnemende standhouders leggen de juiste connecties op Night Shift, waar telkens een paar duizend bezoekers op af komen. Daarna is het tijd voor de netwerkparty.

Tickets kosten 20 euro, maar misschien kunt u wel gratis naar Night Shift Antwerpen in de Waagnatie op 21 maart. Wie vóór 18 maart zijn of haar Made-Inprofiel aanvult via deze link, maakt kans op een gratis duoticket voor Night Shift. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

“Connectivity is het centrale idee achter ons concept. Wij bieden inspiratie, food & drinks, de perfecte soundtrack en de juiste mensen”, vertellen organisatoren Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens van Night Shift. “Elk event van Night Shift is sterk lokaal verankerd en creëert een publiek van zelfstandigen uit die regio die hun netwerk willen uitbreiden. In de Waagnatie in Antwerpen zal dat op zaterdag 21 maart niet anders zijn. Onze standhouders zijn heel divers, en dat levert een inspirerende mix van ondernemers en merken op.”